KONFERENS

En unik miljö för de viktiga besluten.

Välkommen att kontakta oss för konferens/ företags eller föreningssarrangemang på Örskär. Tex om ni vill förlägga er  pesonaldag, konferns, möte, kickoff, reatreat, träningsresa, målarkurser mm hos oss, 


E-post: boka@orskarsfyr.se 

Konferens/grupp går att boka in söndagar-torsdagar 2024, under perioden vecka 19-24 och vecka 33-39. 

Det går att ha en dagskonferens eller boka med övernattning  Vi erbjuder en paketlösning med helpension.

Vår anläggning passar bra för mindre grupper som söker en avslappnad unik miljö med naturen och havet inpå knuten. Logi erbjuds i lägenheterna och i stugorna. Deltagarna placeras i rum om 2-4 personer. Enkelrum endast i mån av plats mot tlilägg.. På hela anläggningen finns totalt 10 rum så det är begränsningen på möjlighet till enkelrum.


I den gamla fymästarbostaden, som i dag är restaurang, serverar vi frukost, lunch, fika och middag. Självklart serverar vi här en meny inriktad på fisk. Restuaurangen har fullständiga rättigheter. Vi har inte någon traditionell konferenslokal så konfererar gör man i anläggningens restaurang eller utomhus. Matsalen passar bra för möten för ca 15-20 personer. Lokalen är då bara för er så ni kan jobba ostört men andra gäster har tillgång till resaurangen under lunch och middagstid.  

Enklare utrustning som blädderblock/whiteboard, och projektorduk mm finns att låna, medtag egen projektor.Tillgång till tvskärm finns. Wi-Fi finns i matsalen via 3/4G router men det har sina begränsningar här ute i havsbandet.

Aktiviteter 

På ön ligger fokus på naturen och som aktiviteter rekommenderar vi att man tar sig runt på de natur- och kulturstigar som sträcker sig över ön. Vi  erbjuder även en guidning i fyren.

 

Grupp med övernattning och helpension

Kontakta oss för prisuppgifter och information


Så här kan ett dygn för en grupp se ut:

Dag 1, exempel

Kl 10.40* transport med båt från Örskärssund/Norra Gräsö. Vägfärjan går kl 10.00 från Öregrund.* Alternativ;  ankomst tidigare/ senare.

Kl 12.30  Lunch

Kl 15.00  Eftermiddagsfika

Kl 18.30 Fyrguidning ca 30 min

Kl 19.00  Fyrmästarmiddag, 3 rätter

Dag 2

Kl ca 7.00  Frukost

Hemfärd efter frukost, alternativt:

Kl 12.00   Lunch

Kl ca 14-15.00   Hemfärd

 

Dagkonferens/ möte
Kontakta oss för prisuppgifter och information
Exempel:

Kl 8.40 transport med båt från Örskärssund/norra Gräsö.

Kl 9.30  Fika med smörgås

Kl 12.00 Lunch

kl 12.45  Tillval: Fyrguidning ca 30 min.

Kl 15.00  Eftermiddagsfika

kl 16-17 .00 Hemfärd

Välkommen med din förfrågan!


E-post: boka@orskarsfyr.se